Welke route U ook kiest, voor alle routes geldt dat zij U langs de mooiste plekjes van het Noord Hollandse landschap voeren.Langs mooie vergezichten, Boerderijen, dijkjes, molens en natuurlijk ook door oergezellige dorpjes.Onderweg even tot rust koemen op een terrasje of op een startpunt van een van onze zusterclubs.

30 KM ROUTE

Een prachtige tocht, voor iedere fietser gemakkelijk te volbrengen en ideaal voor gezinnen met kinderen.

60 KM “Start vanaf 10.00 uur”

Deze route wordt in samenwerking gedaan met Rotary Den Helder-Julianadorp en zal langs de molen de Hoop in Wieringerwaard gaan alsmede door het bedrijf Vepabins in Den Helder en een bezoek aan fort Dirksz Admiraal en het startpunt in Huisduinen.

120 KM “Start vanaf 08.00 uur”

Een afstand voor de echte liefhebbers en wielrenners, kortom de snelle mannen en vrouwen die graag wat kilometers in de benen willen hebben. Dit jaar weer een prachtige route door West-Friesland.