Welke route U ook kiest, voor alle routes geldt dat zij U langs de mooiste plekjes van het Noord Hollandse landschap voeren.Langs mooie vergezichten, Boerderijen, dijkjes, molens en natuurlijk ook door oergezellige dorpjes.Onderweg even tot rust komen op een terrasje of op een startpunt van een van onze zusterclubs.

Dit jaar doen de 15, 30 en 60 kilometerroute Molen de Hoop aan in Wieringerwaard. Het molenpersoneel zorgt deze dag dat ze speciaal voor Tour de Soes open zijn. Ze zullen de molen zo mogelijk laten draaien en er vinden rondleidingen plaats.

Zie voor alle route kaartjes en beschrijvingen de home pagina van Anna Paulowna en scroll naar beneden

15 KM ROUTE

Deze is heel geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

30 KM ROUTE

Een prachtige tocht, voor iedere fietser gemakkelijk te volbrengen en ideaal voor gezinnen met wat grotere kinderen.

60 KM “Start vanaf 10.00 uur”

Deze route wordt in samenwerking gedaan met Rotary Den Helder-Julianadorp en zal langs de molen de Hoop in Wieringerwaard gaan alsmede door het bedrijf Vepabins in Den Helder en een bezoek aan fort Dirksz Admiraal.

120 KM “Start vanaf 08.00 uur”

Een afstand voor de echte liefhebbers en wielrenners, kortom de snelle mannen en vrouwen die graag wat kilometers in de benen willen hebben. Ook dit jaar weer een prachtige route.